Στις μοναδικές στιγμές της ζωής μας θέλουμε να είναι όλα όπως τα έχουμε ονειρευτεί. Οι μικρές δημιουργίες είναι κοντά σας για να κάνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα…μέχρι την τελευταία τους λεπτομέρεια! Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας να συζητήσουμε και να δημιουργήσουμε μαζί την δική σας ονειρεμένη πραγματικότητα που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους και θα κάνει την χαρά σας, χαρά όλων.

26 Φεβρουαρίου 2011

Πασχαλινές χειροποίητες λαμπάδες

Ζούμε σε μια εποχή όπου υπάρχουν πολλές επιλογές ακόμη και στις πασχαλινές λαμπάδες . Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών έχουν χάσει τη μαγεία του χειροποίητου και έχουν «στολιστεί» από βιομηχανικά παιχνίδια χωρίς να διατηρούν ίχνος ρομαντισμού και παιδικότητας .Οι μεγάλες Βιομηχανίες παιχνιδιών χρησιμοποιούν ως μέσο τις λαμπάδες για αύξηση πωλήσεων επιβάλλοντας στους γονείς-φίλους-νονους ένα υψηλό κόστος για την αγορά της.

 Κάντε την αρχή για την αλλαγή και διαλέξτε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα λαμπάδες τις οποίες, αν μπορείτε θα έχετε φτιάξει με τα χεράκια σας ή βρείτε από την αγορά χειροποίητες δημιουργίες . Οι Μικρές Δημιουργίες πιστές στο ύφος και στον τρόπο δουλειά τους σας παρουσιάζουν τις πασχαλινές λαμπάδες τους στολισμένες με χειροποίητες κούκλες και πολλά άλλα …σύντομα και περισσότερα σχέδια.



Λαμπάδες με λουλούδια φτιαγμένα απο πυλό . Διαθέσιμες σε πολλά διαφορετικά χρώματα !
Λαμπάδες για τις μεγάλες φίλες μας !! Μεταξωτό λουλούδι καρφίτσα για να σας στολίζει και μετά την Ανάσταση . Διαθέσιμη σε πολλά χρώματα. Κατάλληλο αξεσουάρ για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές σας εμφανίσεις!!!


 





1 σχόλιο: